Mjukvaruutvecklare till Combitech Talent Program

Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program, med start hösten 2023 - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en flygande start på din karriär!  

 

I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du ett spännande uppdrag inom ditt teknikområde, med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål. Programmet är ett samarbete inom SAAB-koncernen, där du kommer ha ett spännande konsultuppdrag inom försvarsindustrin under hela programmets gång. 

 

ROLLEN 

  • Du kommer att tillhöra en avdelning som jobbar med kommunikationslösningar där de köper in teknik och bygger ihop skräddarsydda systemlösningar. Lösningarna används inom tex radio, modem, satellit och IP nätverk. 

  • Programmering (C++, Python, C, java, p4) 

  • Felsökning av systemet och testning 

  • Verifirera mjukvara 

 
 

VI SÖKER DIG SOM 

  • Har en kandidat- eller masterexamen inom datavetenskap, datakommunikation eller motsvarande 

  • Har ett intresse för mjukvaruutveckling och att utveckla mjukvaruprodukter 

  • Gillar att lösa problem och trivs i en miljö där du får använda problemlösningen för att tydliggöra exempelvis behov och krav  

  • Har god samarbetsförmåga och lyhördhet i teamet  

  • Det är meriterande om du tidigare jobbat med att konfigurera nätverk eller har domänkunskap 

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.  

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KOM & GÖR SKILLNAD  

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!