Mjukvaruutvecklare till Combitech Malmö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt anställningstrygghet och balans i livet. 

Din roll som mjukvaruutvecklare

Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. Enheten består av cirka 150 kollegor, en blandning av både juniora och seniora utvecklare med olika bakgrunder. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling. 

Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telekom, radarsystem, fordon och rymd/satellit. Just nu ligger fokus på att utöka vårt in-houseuppdrag inom 5G-mobilsystem. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med agila processer som arbetar tillsammans i hela produktens livscykel. Har du arbetat med programspråk som C, C++, Java och Python samt verktyg som Continuous Integration och Continuous Deployment, är det meriterande för rollen.

Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Vi tror också på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Combitechs kontor är placerat i centrala Malmö, här arbetar cirka 90 medarbetare. 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har goda kunskaper i programmering och uppskattar att jobba i team. Tidigare erfarenhet av att jobba med inbyggda system är meriterande. Din utbildning är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, och om du behärskar svenska i tal och skrift är det uppskattat.  

 
För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du kommer med många nya idéer och hittar lösningar på tekniska utmaningar. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.  

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.   
 

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad 

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vi arbetar aktivt med fokusområdet Mångfald & Inkludering.

 
Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 
 
Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 
 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!