Mjukvaruutvecklare till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech i Stockholm söker dig med erfarenhet och intresse av hela kodstacken. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustri. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt inom det område som intresserar just dig!
 

Din roll som utvecklare

Några av våra kunder tar sitt första flaxande vingslag mot molnen och har behov av utvecklare. Det innebär att du kommer ha stora möjligheter att få vara med och göra det grundläggande designarbetet och stötta dem i deras resa. Du kan exempelvis arbeta i ett uppdrag där du får skapa smarta system som hämtar, filtrerar och visualiserar information som är kritisk för att antingen hålla ett flygplan i luften eller för att du ska veta vilken väg du ska ta till jobbet för att slippa trängsel och köer. System som förväntas vara säkerhetskritiska och pålitliga helt enkelt.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba med den senaste tekniken. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat några år med exempelvis Java och Angular eller React.

Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för problemlösning och är öppen för ny teknik. Du kommer förhoppningsvis bli kompis med Kafka, Spring Boot, AWS, Azure, Node.Js, MongoDb eller hitta andra goda vänner.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med containerbaserade system och har använt verktyg som Docker. Du känner dig bekväm med och har god förståelse för utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken.

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. För oss är din ambition och vilja att utvecklas det primära – tillsammans hittar vi lösningar och möjligheter för dig att lyckas.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!