Mjukvaruutvecklare och nyfiken på en ny arbetsgivare?

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Välkommen till Combitech! 

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Rollen som mjukvaruutvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. I affärsområdet arbetar ca 150 personer med spännande uppdrag i olika branscher så som rymd- satellit, telecom, försvar- radarsystem och fordon. Våra konsulter arbetar både in-house hos Combitech i agila utvecklingsteam men det finns också stora möjligheter att arbeta på plats hos våra kunder.

Våra uppdrag finns inom hela utvecklingscykeln, det stora utbudet av kunder och uppdrag innebär både teknik- och branschvariation. Det skapar förutsättningar att både bredda och fördjupa sina kunskaper samtidigt som du har det riktigt kul på jobbet. Vi tror på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra? 

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare på Combitech har du arbetat minst två år samt har ett stort intresse för teknik. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas. I ryggsäcken har du en civil-eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!