Mjukvaruutvecklare inom Open Source

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som mjukvaruutvecklare inom Open Source

Combitech i Göteborg söker mjukvaruutvecklare i Linux/Open-Source miljö till inhouse-uppdrag för utveckling av microtjänster i cloudsystem. Projekten är helhetsåtaganden som innefattar designval, implementation och configuration av Linux baserade system, varför helhetsperspektiv och stort intresse för Linux och Open-Source är önskvärt. Rollen ingår i ett team som jobbar agilt. Du får möjlighet att jobba med erfarna kollegor som delar med sig av sina kompetenser av industriell SW utveckling.

Programmeringsintresse och kunskap i något programspråk t.ex. Go, JavaScript, JAVA, C, C++, eller Rust är önskvärt, vidare är kunskap eller intresse för att lära sig följande tekniker bra för att trivas i rollen: Linux, Docker, Nätverk, Scripting/automation (Bash, Python, etc.).

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är kreativ och har genuint intresse för mjukaruutveckling, du undersöker gärna möjligheterna som finns med LINUX och open source för att skapa effektiva mjukvarusystem. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som utvecklar system som hjälper slutanvändarna i deras vardag.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan

Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och återupptar rekryteringsprocessen i mitten av augusti.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!