Mjukvaruutvecklare inom C/C++ till Combitech i Stockholm

Combitech expanderar och just nu söker vi mjukvaruutvecklare inom C och C++ till vårt team i Stockholm för uppdrag inom fordon-, telekom och försvarsindustri. I rollen jobbar du med kunder som utvecklar mjukvara från maskinvarunivå anpassad till hårdvarukomponenter och prestandakrav, till applikationsutveckling i desktopmiljöer. Utöver spännande uppdrag erbjuds du på olika sätt möjligheter till vidareutveckling. Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Som utvecklare inom embedded/inbyggda system jobbar du främst i team, antingen på vårt kontor i Alvik eller i våra kunders lokaler i Storstockholm med viss möjlighet till hemarbete.

Arbetsuppgifterna innebär att bidra med dina kunskaper och tillsammans med teamet leverera användarvänliga och testbara lösningar. Detta inkluderar att kontinuerligt uppdatera eller ta fram passande unit-tester för att bygga upp robusta system. Exempel på produkter som du kan komma att arbeta med är mobiltelefonisystem, radarsystem för fordon, system för stridsflygplan eller ledningssystem för militär samordning.

Du kommer, tillsammans med kompetenta kollegor, bistå kunden i tekniska överväganden, arbete med systemutredning och krav. Att uppdatera och kommunicera projektets status med hjälp av något system för versionshantering, t.ex. Git, och ärendehanteringssystem som Jira. I rollen sker den huvudsakliga utvecklingen i C/C++.

På Combitech erbjuds du många interna utbildningar och vi ser naturligtvis gärna att du också vill vidareutbilda dig inom andra delar av utvecklingsarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning i datateknik, informationsteknik eller IT-infrastruktur, alternativt kunskap inhämtad på annat sätt. Du har erfarenhet av utveckling i C eller C++ på Linuxplattformar och mer specifikt är erfarenhet av testdriven design extra meriterande.

Vi ser att du uppskattar att jobba med programvaruutveckling i alla former och har erfarenhet av att arbeta med verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Dessutom bör du ha ett driv och intresse för att utveckla ditt kunnande med nya verktyg och språk som effektiviserar framtagningen ytterligare. För rätt kandidat med intresse och driv finns även möjligheter att ta en mer ledande roll som scrummaster, tech-lead eller team-lead.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara anpassningsbar efter kundernas behov. Du ska även vara bekväm med både engelska och svenska i tal och skrift för ditt dagliga arbete.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!