Mjukvaruutvecklare inom 5G till Combitech Trollhättan

Vill du vara med på resan och utvecklas i rollen som mjukvaruutvecklare inom 5G. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt anställningstrygghet och balans i livet.

Som konsult inom affärsområdet Communication på Combitech i Trollhättan är du med och utvecklar framtidens produkter och lösningar hos företag inom ett flertal spännande branscher.

Din roll som mjukvaruutvecklare inom 5G

Just nu letar vi efter mjukvaruutvecklare till vårt uppdrag för utveckling av radiobasstationer för 5G. Du får jobba i ett av våra team som har ett helhetsansvar för systemering, design, kodning och test av nya funktioner för trådlös kommunikation. I teamet ingår både juniora och erfarna medarbetare som tillsammans bidrar till vår utveckling i teamet.  

Du är med och utvecklar funktioner som t.ex. ger högre bithastighet, stödjer fler antal användare eller ökar systemkapaciteten. Du är också med och integrerar nya hårdvaruplattformar för att stödja nästa produktgeneration.

Du utvecklar med programspråken C/C++, Java och Python för ett inbyggt realtidssystem med multi-core processorer. Test av programvaran är viktigt och vi använder Continuous Integration för snabb feedback på ditt arbete. Det förekommer även test hos slutkund i deras labb eller riktiga radionätverk.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, elektroteknik, inbyggda system, informationsteknik eller liknande. Vi söker både dig som har några års arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare eller är nyexaminerad.

Vi arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team och ser därför att du är en bra lagspelare med god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga, för att stärka vårt team ytterligare. Du pratar och skriver flytande på engelska eller svenska.

Vi arbetar inom många kompetensområden och du kanske inte behärskar alla från start. Däremot tror vi att du är nyfiken på och har förmågan att kontinuerligt lära dig nya saker.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!