Mjukvaruutvecklare för framtidens autonoma transportlösning

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som utvecklare

Nu söker vi en utvecklare med ca 3 – 10 års erfarenhet till ett av våra agila team som arbetar med control tower-lösningar för självkörande fordon. Då området ligger i teknikens framkant där ramarna inte är helt fasta är det viktigt att du är anpassningsbar och gillar att kommunicera. Rollen innebär att du både kommer att arbeta ute hos kunden men även jobba inhouse i Combitechs egna lokaler på Lindholmen. 

Projektet innehåller många olika ingredienser såsom design och problemlösning, mjukvaruutveckling, kommunikation och samarbete.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har ett stort intresse för självkörande fordon och kan programmera i C# och känner dig hemma i .NET-miljön, och du är inte heller främmande för utveckling i Java eller att ta dig an uppgifter inom andra programspråk om så behövs. Det är positivt om du har ett intresse och gärna kunskap om nätverk och nätverkskommunikation då en viktig del av arbetet handlar om säker och robust kommunikation.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av CI (Continuous Integration) och serverkonfiguration, då en del av jobbet kan vara att sätta upp infrastruktur för att köra den kod vi bygger.

Vi söker dig som har tycker att det är spännande att vara med och bygga något nytt – tillsammans med oss. Vi tror att du också har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum eller Kanban. För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar och har en positiv inställning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi går på semester i juli och urval kommer ske i början på augusti.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!