Mjukvaruutvecklare - som vill bidra till den digitala transformationen

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som mjukvaruutvecklare

Som konsult på Combitech arbetar du i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Vi arbetar med produktutveckling i alla faser från förstudie till test i flera olika branscher och söker dig med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling/systemutveckling som vill vara med i teknikens framkant. Vi arbetar både i team in-house och ute hos våra kunder som bland annat finns inom telecom, industri eller försvar.

Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från allt mellan systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med teknisk bakgrund till exempel civil/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap/datateknik. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom IT-området och därmed en kompetens inom några olika programmeringsspråk och metoder. Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och att utveckla varandra. Tidigare arbete som konsult eller inom de branscher vi verkar är meriterande.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan! Urvalet sker löpande.  

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!