Mjukvaruutvecklare - med öga för detaljer och känsla för helhet

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som mjukvaruutvecklare

Rollen som mjukvaruutvecklare och konsult på Combitech innebär att du ensam eller i grupp deltar i kundens projekt med att utveckla en produkt eller en tjänst. Mjukvaruutveckling i kundprojekt kan innehålla flera moment: programmering, testning, kravformulering, design, dokumentation, utbildning, igångkörning, förstudie med mera. Dina arbetsuppgifter kan därför vara varierande, beroende på kundens behov och ditt intresse. Vi löser komplexa problem där det behövs både detaljerade specialkunskaper och förmåga att förstå de stora sammanhangen.

Våra kunder tillhör olika branscher, främst inom industri, fordon och försvar, och våra uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi arbetar både i projekt på vårt eget kontor liksom ute hos våra kunder. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du har en teknisk bakgrund, gärna civilingenjör. Du har goda kunskaper i mjukvaruutveckling och kompetens inom Java, C++ och/eller Python. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete som konsult eller inom de branscher vi verkar är meriterande.

Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och vill fortsätta att utvecklas. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utveckla varandra. Du har en god social förmåga, du kan kommunicera och samarbeta effektivt.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Det är ett krav att du behärskar svenska.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!