Mjukvarutestare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som senior mjukvarutestare

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruprojekt. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler seniora mjukvarutestare som har erfarenhet av testplanering, testprocesser, genomföra test och rapportering.

Som mjukvarutestare på Combitech får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, vilket skapar förutsättning för att du både ska kunna bredda dig och fördjupa dig. Du kommer att ingå i ett åtagandeteam eller kundteam där du ansvarar för test från planering, genomförande till rapportering. I rollen kommer du att vara spindeln i nätet och den som vurmar för test och kvalitet i teamet.

Du är med och påverkar och styr över dina uppgifter vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas på det sätt som matchar just dina önskemål.

Vad kan du tillföra?

Du har flera års erfarenhet inom mjukvarutest och brinner för området. Har du dessutom arbetat med testautomatisering så är det meriterande. För att passa i rollen som mjukvarutestare hos oss tror vi att du drivs av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem, du vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet, du gillar människor lika mycket som teknik och vill ha ett jobb med både mål och mening.

Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper projektet och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen. Du är van med att jobba enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!