Metodutvecklare inom MBD till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech Stockholm söker fler medarbetare inom metodutveckling för Model Based Definition. Våra kunder har behov av att hantera en stor del av sin produktinformation direkt i 3D-modellen, och därför krävs att ett modellbaserat arbetssätt införs i hela värdekedjan från konstruktion till produktion.
 

Din roll som metodutvecklare inom MBD

I din roll som konsult hos Combitech så kommer du vara en del av utvecklingen till framtidens modellbaserade arbetssätt i produktion. Tanken med MBD är att all relevant information från konstruktion, simulering, beredning och tillverkning till framtagande av serviceinstruktioner och specifikationer knyts till 3D-modellen. Därmed får alla involverade i framtagningsprocessen tillgång till korrekt och uppdaterad information.
Ändringar i modellen uppdateras direkt över alla instanser, vilket möjliggör arbete i parallella processer som kortar ner utvecklingstid, sänker kostnader och ger en bättre kontroll över hela produktutvecklingskedjan.

Många företag har tagit fram egna begrepp för just detta koncept. 3DPMI, Model Based Design och 3DZP för att nämna några. Då Combitech arbetar mot ett flertal kunder är all erfarenhet av FT&A, PLM/PDM och ERP-system meriterande.

Du kommer att arbeta i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde PLM / MBD. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är projektledning, applikationsutveckling och metodutveckling, samt stöd inom PLM/MBD. Du kommer att arbeta i teknikens framkant med att utveckla ledande industriföretags system och processer.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat några år inom produktutveckling som konstruktör, beräkningsingenjör, beredare eller projektledare, och vill vara en del av våra kunders digitaliseringsarbete i systemens framkant. Om du tidigare varit en del av en verksamhetsutvecklingsresa mot ett modellbaserat arbetssätt så är det mycket meriterande.

Du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet från något av ovan nämnda områden, och du är redo att utveckla din kunskap tillsammans med våra spännande kunder. För att lyckas krävs ett genuint intresse för teknik och processer, och du behöver vara en engagerad och utåtriktad person. Relationsbyggande och lyhördhet är viktiga egenskaper i denna typ av uppdrag.

Är du intresserad av programmering, integrationer, verksamhetsutveckling och kravställning ser vi det som ett extra plus.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!