Metodikstöd till Combitech

Combitech fortsätter att expanderar och vi vill bli ännu fler! Just nu söker vi konsulter inom Metodikstöd till Linköping, Jönköping, Göteborg, Trollhättan och Skövde. Vi fokuserar på att stödja kunden i deras resa att kunna godkänna IT-system ur ett säkerhetsperspektiv. Vill du bli en del av resan mot säkrare IT-system? Varmt välkommen med din ansökan!  
 

 

Din roll som metodikstöd inom ackrediteringar och säkerhetsmålsättningar

I din roll som Metodikstöd inom ackrediteringar kommer du stödja kunden i deras arbete att kunna godkänna IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i driftgenom att analyserar krav på informationssäkerhet och följer processer och metodiker. Vi hjälper kunden att planera deras IT-informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system genom att skapa en säkerhetsmålsättning baserat på krav från verksamheten t.ex. ISO27001, KSF och GDPR. Uppdragen spänner sig över systemets hela livscykel, från kravställning till uppföljning och driftsättning.  

Du kommer att få utvecklas tillsammans med kunniga kollegor och vi satsar på kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte i en kreativ miljö. Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri där vi arbetar med åtaganden i våra egna lokaler eller i uppdrag hos någon av våra kunder.  

 

Vad du som metodikstöd kan tillföra

Vi söker både dig som har flera års erfarenhet av att ha arbetat med informationssäkerhet och också dig som är nyfiken på området. Det är starkt meriterande om du har en teknisk bakgrund, gärna en akademisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.  

I rollen som konsult krävs det att du tycker om att interagera med andra människor. Därför tror vi att du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Du är en lagspelare och gillar att kavla upp ärmarna för att leverera goda resultat.  

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. 

 

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!