Metodikstöd – inom ackreditering och säkerhetsmålsättning

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security i Linköping och Göteborg som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle! Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att skapa medvetenhet om, och säkerhet i, hur information hanteras på företag och myndigheter? Då kan du vara den vi söker!
 

Din roll som konsult inom Cyber Security

I din roll hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att kunna godkänna IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att analysera krav på informationssäkerhet och följa utpekade processer och metodiker. Vi hjälper kunden att planera deras IT-informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system genom att skapa en säkerhetsmålsättning baserat på krav från verksamheten t.ex. ISO27001, KSF och GDPR. Uppdragen spänner sig över systemets hela livscykel, från kravställning till uppföljning och driftsättning. Du kommer få utvecklas tillsammans med kunniga kollegor och vi satsar på kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte i en kreativ miljö.

Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri där vi arbetar med åtaganden i våra egna lokaler alternativt placerade ute hos någon av våra kunder. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att ha arbetat med informationssäkerhet och meriterande är om du har en teknisk bakgrund. I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

I rollen som konsult krävs det att du tycker om att interagera med andra människor. Därför tror vi att du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Du är en lagspelare och gillar att kavla upp ärmarna för att leverera resultat.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!