Mekanikkonstruktör till Combitech Stockholm

Delar du vår passion inom konstruktion och produktutveckling? 

Vi på Combitech söker nu konstruktörer och produktutvecklare, vi är en etablerad leverantör av tjänster till uppdrag inom flera industrier, bland annat tillverkningsindustri, försvarsindustri och fordonsutveckling. Inom vårt mekanikteam finns spetskompetenser inom flera olika industriområden, där får du vara med och utveckla framtiden. För att stärka vårt växande behov hos våra kunder söker vi ytterligare medarbetare till vårt team inom mekanikkonstruktion.

 

DIN ROLL SOM KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK 

Att vara konstruktör hos Combitech innebär att du blir en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem samt beroende på erfarenhet och intresse agera som mentor till mer juniora kollegor. 

Du kommer jobba med att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig! 

Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. Vi har regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att skapa ett nätverk med kollegor från olika kontor.  

I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik. Utifrån potentiell specialistkunskap eller erfarenhet ser vi till att hitta uppdrag som är intressanta och utvecklande för dig! 

För vissa av uppdragen kan möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik finnas. 

VEM ÄR DU? 

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, samt dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen. 

Vi tror att du är kreativ med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Du har god allmänkännedom om mekanik och ska tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD och erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA är meriterande. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling, kylsystem och hydraulik är starkt meriterande. 

Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så att arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. 

Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så att arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar för att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen. 


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD  

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!