Mekanikkonstruktör till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Till vårt mekanikteam i Stockholm söker vi nu en konstruktör eller produktutvecklare som är sugen på nästa utmaning. I rollen får du jobba i spännande branscher där uppdragen är inom försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling.  Är du en person med intresse för utveckling av såväl klassisk mekanik som ny teknik, såsom 3D-printing och 3D-ritningar?  Då är du den vi söker!

DIN ROLL SOM MEKANIKKONSTRUKTÖR

I rollen som mekakonstruktör består arbetsuppgifterna av att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.

I rollen blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar från de andra i teamet. Beroende på erfarenhet och intresse kan du även få möjlighet att agera som mentor till mer juniora kollegor.

Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik.

Du kan förvänta dig nya, spännande uppdrag från oss på Combitech. Då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder, men även på vårt kontor i Alvik.

VEM ÄR DU?

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, och dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen.

Som konstruktör har du god allmänkännedom om mekanik och har tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD och har troligtvis erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling och kylsystem är meriterande. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så arbetet blir utmanande och stimulerande för alla.

Som person är du kreativ, med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och tar egna initiativ så arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner, såsom inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar. God kommunikationsförmåga och prestigelöshet är därmed nycklar till att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!