Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare till Växjö

Combitech i Växjö vill utöka sitt redan starka team inom mekanisk konstruktion. Vi upplever en expansiv period med flertalet kundförfrågningar och ett varierande uppdragsutbud. Är du vår nya kollega?

Din roll som Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare

Som Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare hos oss kommer du att arbeta i spännande uppdrag! Just nu har vi nöjet att erbjuda ett flertal konstruktionsuppdrag inom både fordonsindustrin, anläggningsindustrin och andra industriföretag inom Växjöområdet. Du kommer att hjälpa våra kunder att lyckas i sina projekt antingen på plats i kundens verksamhet eller i våra egna lokaler.

Som Konstruktör / Produktutvecklare kommer du att färdigställa koncept- och detaljkonstruktion samt produktionsunderlag. Arbetet kan också innefatta analyser av kravuppfyllnad och viss dokumentation. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar för att nå de nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.

I det dagliga arbetet bidrar du till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Respekt, samarbete och passion är våra ledord - något du tar med dig i ditt arbete. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet inom mekanisk konstruktion.

Vad kan du tillföra?

Du har relevant högskoleutbildning och vi söker nu dig som har några års arbetslivserfarenhet. Vanligt är att våra kunder efterfrågar stål, plåt och svetsade konstruktioner varför dina kunskaper inom dessa områden kommer till fördel i denna roll. Tidigare erfarenheter inom geometriska toleranser ger ett plus i kanten. Du arbetar obehindrat i CAD-programmen Catia, Solidworks eller Inventor.

Som person är du kommunikativ och kan ta egna initiativ. Nyfikenhet, flexibilitet, och en stark förmåga att driva din egna ärenden är några av nycklarna för att lyckas i konsultrollen. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vi tror att du är lyhörd och prestigelös samt är nyfiken på nya utmaningar som ett led i din professionella utveckling. Du trivs i rollen som ambassadör för Combitech och har gärna en affärsmässig ådra. Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urval sker löpande!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!