Medlemmar till CI/CD DevOps Team till Combitech i Göteborg

Vi på Combitech inom Kritiska System utökar nu våra åtagande gentemot våra kunder med plats i Göteborg. Detta är en del utav vår satsning tillsammans med våra kunder att bygga starka in-house team. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett av våra kundteam som ansvarar för sina leveranser, planeringar och problemlösningar. 

 

Vi söker flera roller för vårt CI/CD DevOps team, såsom Team Ledare, Arkitekt och Utvecklare som vill ansluta sig till vårt team på Combitech inom Kritiska System 

 

Teamet utgår ifrån Göteborg, men en del tjänsteresor kommer att förekomma. 

 

VAD VI ERBJUDER 

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, du utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schyssta förmåner. Bland annat givmilt friskvårdsbidrag, flextid, arbetstidsförkortning och rabatter på ex. matkassar, biobiljetter, semesteranläggningar och mycket mer. 

Som konsult hos oss, får du arbete med företag och produkter som ligger i en teknologisk framkant. Du erbjuds en dynamisk miljö där du alltid kommer ha möjligheten att utvecklas inom ditt intresseområde. 

 

VAD ROLLEN INNEBÄR 

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att utveckla och implementera CI/CD-pipelines för våra kunders programvaruapplikationer. Du kommer att arbeta nära våra kunder tillsammans med det interna teamet för att säkerställa effektiv, pålitlig och skalbar programvaruleverans. Det kommer att ingå att designa, konfigurera, automatisera, driftsätta och underhålla CI/CD-pipelines för våra kunder 

 

Du kommer arbeta tätt ihop med dina andra teamkompisar och tillsammans ansvara för teamets leveranser, planeringar och problemlösningar. 

 

Om försvarssekretess:

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 
 
Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

VAD VI SÖKER 

För att trivas och utvecklas i rollen söker vi dig som motiveras av att lösa problem tillsammans med andra. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och i team. Vi tror även att du har en analytisk förmåga och en medvetenhet för kvalité. 

 

Vi söker dig som har en akademisk examen i Data, Elektro, Mekatronik eller motsvarande. Du har tidigare erfarenheter ifrån CI/CD/DevOps-verktyg, testautomation, verktygskedja för integration och automation. 

Vad händer om du saknar någon av kompetenserna vi eftersöker? Oroa dig inte, vi uppskattar din ansökan ändå!  

 

Vi söker efter dedikerade medarbetare och värderar inte enbart tidigare erfarenheter. Vi vill bygga en stark grupp med en mängd olika talanger där vi utnyttjar varandras styrkor och växer tillsammans.