Materielregistrerare till Combitech i Linköping

Vill du arbeta med att kodifiera materiel, och vara en bidragande del av Sveriges försvar? Då kan tjänsten som materielregistrerare vara rätt för dig!

Din roll som materielregistrerare

Dina arbetsuppgifter kommer vara att insamla och bearbeta data om komponenter för sammanställning samt leverans av informationspaket. Genom analys och utredning om respektive komponent säkerställer du att tillräcklig och korrekt teknisk information anges. Komponenterna ingår i materiel som används av bl.a. Försvarsmakten och kan vara både flyg-, sjö- och markrelaterad. Även dokumentation och administration är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer ingå i ett team som jobbar med liknande uppgifter och du utför arbetet självständigt med stort eget ansvar. Vissa uppgifter är rutinmässiga och andra mer varierade.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tekniska standarder, ritningsläsning, artikelstruktur eller reservdelshantering. Du är van att jobba i och söka efter information i databaser. Har du erfarenhet från Försvarsmakten/FMV eller försvarsindustrin, samt deras respektive datasystem (som t.ex. FREJ, PDR, NMCRL, GoF, PSUHP och/eller Teamcenter), är detta meriterande.

Du kan antingen ha en ingenjörsutbildning inom tex. industriell ekonomi, maskinteknik, elektronik eller mekanik eller ha tidigare erfarenhet inom arbetsområdet.

Du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i både tal och skrift och är van att arbeta med Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är kommunikativ, flexibel, självständig och drivande.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdagen. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!