Master exjobb inom Cloud & DevOps

Studerar du till Civilingenjör med inriktningarna Datateknik, Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur, då är detta exjobb lämpligt för dig. Exjobbet passar att utföras av två studenter. 

Vi vill bereda plats för exjobb inom ett eller en kombination av följande områden: cloud computing, cloud infrastruktur, DevOps, CI/CD och microtjänster. Vi lämnar öppet för exjobbsintresserade inom tidigare nämnda områden att i samråd med oss och er blivande examinator på universitet eller högskola föreslå ett exjobb hos Combitech. 

Din roll som exjobbare 

Cloud och DevOps är ett expanderande fält med goda möjligheter att definiera och genomföra examensarbeten, vi vill ge kreativa studenter möjlighet till exjobb i nära kontakt med industrin och erfarna ingenjörer för att skapa, utvärdera och tillämpa nya ideer inom Cloud och DevOps området.  

Vi kommer tillhandahålla expertis och resurser för att hjälpa er på vägen. Vi kommer också vid behov ge er tillgång till mjukvara, eventuell hårdvara och andra resurser om så krävs för att utföra ert exjobb och skapa en eventuell PoC-implementation. Vidare får ni naturligtvis tillgång till en bekväm arbetsplats på vårt kontor i Göteborg. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har intresse och vill lära dig mer om mjukvaruutveckling, cloudinfrastruktur och distribuerade system. Du studerar Civilingenjör med inriktningen Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

Kom och gör skillnad  

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!