Managementkonsult inom Supply Chain Security till Combitech

Säkerhet i supply chain och Third party Risk management är två stora utmaningar för organisationer världen över. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och erfarenhet av och för riskhanteringsfrågor och kan hjälpa våra kunder att förstå och hantera sina cybersäkerhetsrisker inom försörjningskedjan på en ledningsnivå.

Din roll som Managementkonsult inom Supply Chain Security

Till vår verksamhet inom Cyber Security i Norden med över 300 experter söker vi en erfaren Managementkonsult inom Third Part Risk Management med fokus på Cyber Security. Vi har en mängd spännande kunder och uppdrag både inom och utanför Norden och har ett stort behov av fler entusiastiska och engagerade kollegor.

I rollen jobbar du nära våra viktigaste kunders ledningsnivåer och rådgör hur man kan säkra upp försörjningskedjan utifrån ett Cybersäkerhetsperspektiv men också att kunna identifiera nuläge, värdera risk och koppla säkerhetsinitiativ mot affärsmål. I rollen ingår att, på management nivå, stödja våra kunder att identifiera och hantera risker inom supply chain.

Du kommer ha en ledande roll i kompetenta team som hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och här jobbar en blandning av seniora och juniora konsulter där man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för, vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av att:

  • Driva och genomföra uppdrag inom Risk Management och tredjepartsrisk
  • Utveckla och och imlementera strategier för att realisera affärsmål och säkerhetskrav
  • Utveckla tjänsteområden inom Enterprise Risk Management
  • Stödja CxO roller genom vårt program

Om du gillar utmaningar och blir sporrad av de möjligheter en växande organisation innebär så är det här ett jobb för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har ett intresse och bred erfarenhet av och för riskhanteringsfrågor och kan hjälpa våra kunder att förstå och hantera sina cybersäkerhetsrisker på ledningsnivå – både generellt och inom försörjningskedjan. Du har en bakgrund som managementkonsult, riskspecialist eller som en linjeroll med ansvar för strategiska, operativa eller tredjepartsrisker. Vi ser gärna att du har en erfarenhet inom inköpsflödet och inom cybersäkerhetsområdet. Tidigare roller som Risk Manager, CISO, CIO, CSO, Enterprise Arkitekt eller Managementkonsult inom området är meriterande.

Du har en god förståelse för säkerhetsområdet men är inte nödvändigtvis dedikerad expert för ett enskilt område. Du har en god förmåga att utveckla affärsrelationer, är snabb att anpassa dig utifrån kundens förutsättningar samt är noggrann och ”service minded”. Du är van att jobba som ledare över ett team i syfte att nå gemensamma målsättningar. Du har arbetat i liknande roller tidigare och ser fram emot att använda din expertis i en rådgivande konsultroll.

Certifieringar och kunskap inom risk- och säkerhetsområdet är meriterande såsom NIST CSF, ITIL, PM3, ISO27001, mfl.

Som person tror vi att du är social och har en stark drivkraft och vana av att arbeta med en bredd av uppdrag och utmaningar. En viktig kvalifikation är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att jobbet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt och program från ax till limpa i en ledande och styrande roll. Du trivs och ser styrkan i att samarbeta med kollegor med olika kompetens- och erfarenheter områden.

Obehindrad kommunikation på svenska och engelska krävs för tjänsten. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.
 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!