Lösningsarkitekt till Combitech i Växjö, Linköping och Karlskrona

Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som arkitekt hos oss inom Cyber Security får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Vi söker nu Lösningsarkitekt i Växjö och Linköping.

ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

  • Arbeta med IT-säkerhet inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter.

  • Omsätta verksamhetsbehov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till kundföretagens verksamheter.

  • Vara delaktig i utvecklingsprocessens samtliga delar från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering samt godkännande av system för drift.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera plattformar.

  • Har kunskaper kring säkerhetsskydd och känsliga miljöer, framför allt kopplade till både Polismyndigheten (PMFS) och Försvarsmaktens (KSF) krav på informationssystem.

  • Är teamorienterad och känner sig bekväm med att arbeta både i grupp och självständigt.

  • Har en god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt i både svenska och engelska.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande med uppehåll under julledigheten. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!