Logistiker till Sensor Services på Combitech i Arboga

Vår avdelning är inne i en spännande och expansiv fas där vi nu söker nya intressanta engagerade medarbetare. Har du teknikintresse med logistikbakgrund och vill göra Sverige säkrare där underhåll och tekniska tjänster står i fokus? Då är detta ett jobb för dig! 


 

Din roll som Logistiker

Avdelningen Sensor Services består idag av ett 40-tal engagerande medarbetare i Arboga med stor blandning av kompetenser och åldrar. På Sensor Services arbetar vi med tekniska tjänster och utredningar, verkstadsarbeten, reparationer och underhåll av olika markradarsystem. Vi ger även driftsupport på radaranläggningar runt om i Sverige inom spaningsradar, väderradar och landningsradar runtom i landet. Arbete sker även i vår egen Mek- och Elverkstad.


I rollen som Logistiker är din huvuduppgift att ansvara för våra logistikflöden vilket innebär att du kommer hantera avdelningens avsändning/mottagning, lager, inköpsstöd, exportkontroll och planering av reservdelar samt utbytesenheter. Arbetet sker främst i den dagliga underhållsverksamheten, men även i olika projekt/uppdragsteam där du kommer att vara en viktig resurs för att säkerställa tillgänglighet och leveranssäkerhet mot de olika löpande projekten.


Arbetet sker i en nära dialog med våra kunder och du kommer att ha kontakt med närliggande verksamheter för att skapa förutsättningar för ett gott och effektivt samarbete.


Resor inom Sverige kan förekomma. 

 

Vem är du?

Du ska tycka det är intressant att utveckla, effektivisera och hitta nya lösningar inom området. För att trivas hos oss bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina arbetsuppgifter. Då rollen kan innebära kundkontakt är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga som leder till förtroendefulla relationer. Vi värderar personliga egenskaper så som engagemang för det du företar dig, samt viljan att lära dig nya saker.


Vi söker dig som har minst en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper inom området, samt en teknisk bakgrund med erfarenhet från mekaniskt/elektriskt underhåll. B-körkort är ett krav för tjänsten, och du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av exportkontroll, tillgång till truckkort (A/B), samt god kunskap i Office-paketet. Även erfarenhet av arbete med FMV alternativt Försvarsmakten ses som meriterande för tjänsten.


Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter semestern, i mitten av augusti. 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!