Ledare för framtidens utmaningar - inom MBSE

I ett framtida digitaliserat samhälle kommer fokus i allt högre utsträckning att vara på flöden och tjänster istället för produkter – dagens produkter blir morgondagens plattformar. Graden av integration ökar och därmed också komplexiteten.

Detta ställer krav på och medför utmaningar för traditionella industri-, och utvecklingsföretag – ett av svaren på utmaningarna är att jobba modellbaserat. Vi fortsätter vår fokusering och vidareutveckling av våra förmågor för att på bästa sätt kunna stötta och vägleda våra kunder och partners. Därför söker vi en ledare till vårt kompetenscenter!

Låter det spännande? Då kan du vara den vi söker!

Din roll i Combitech

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom modellbaserade arbetssätt. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och vi söker nu till vårt kontor i Linköping dig som vill ta en ledande roll i att stötta och leda våra kunder i deras utmaningar genom att utveckla, etablera och lära ut framtidens metodik.

Förutom att bidra både på operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt kommer du att ingå i ett team, tillsammans med drivna kollegor, med ett uttalat ansvar för att utveckla modellbaserad metodik lämplig för olika typer av projekt, och baserat på detta erbjuda metodstöd, utbildning, mentorskap och förändringsledning. Allt detta i harmoni med kundernas bransch-, och verksamhetskrav så som processer, uppfyllelse av specifika standarder och regelverk, dokumentation mm.


Vad kan du tillföra?

Du har gedigen erfarenhet av, och tydlig inriktning mot, att arbeta modellbaserat. Bland dina förmågor finns exempelvis krav- och systemmodellering/arkitekturarbete med SysML, design och simulering av programvara med executable UML, utveckling av algoritmer för styrsystem med Matlab- SIMULINK, modellering och simulering av fysikaliska system med Modelica, simulatorutveckling/simulering, flödesmodellering/optimering, och visualisering.

Vidare har du erfarenhet av förändringsledning och har förmågan att kombinera ditt tekniska intresse med en pedagogisk förmåga där du inte bara kan förklara tekniken utan även den affärs-, och verksamhetsnytta som tekniken medför. Du är kommunikativ och trygg i ditt ledarskap och rör dig naturligt på alla nivåer i en verksamhet!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande uppdrag/projekt, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknik för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!