Konsultenhetschef till Combitech Jönköping

Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss på Combitech kombinerar du konsult- och ledarrollen.

Din roll som Konsultenhetschef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde så som exempelvis teknisk specialist eller senior utvecklare inom inbyggda system.

Detta kombinerar du med en konsultenhetschefsroll där du tillsammans med ledningsgruppen är ansvarig att driva en konsultenhet med medarbetaransvar. Du kommer också att vara engagerad i vår affärsutveckling, sälj och hålla en nära kontakt med kunder. I rollen ingår personalansvar för en mindre grupp konsulter som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.

Som Konsultenhetschef kommer du att vara Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina medarbetare samtidigt som du gemensamt med medarbetaren hittar de rätta utmaningarna. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål. Du utmanas av att effektivisera och förbättra verksamheter och du behöver ha förmåga att se helheter, strukturera och pedagogiskt förklara samt lyssna, engagera och kommunicera.

Vi värdesätter erfarenhet av arbete inom tekniskt avancerade inbyggda system och erfarenhet av affärsdialoger med kunder. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, eller liknande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Vid  frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta resultatenhetschef, Susanne Lieberg.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor