Konsultenhetschef till Combitech i Stockholm

Vi söker en konsultenhetschef med lednings- och sambandssystemserfarenhet till vår verksamhet i Stockholm. Fokus ligger på att leda nära egen personal i pågående affärer och samtidigt vara en viktig del av en organisation som befinner sig i tillväxt och förändring. Vi leder med uppdrag och respekterar och inspireras av olika lösningar för att uppnå gemensamma mål. 

Din roll som konsultenhetschef 

Som konsultenhetschef hos oss kommer du leda en enhet som i huvudsak arbetar med metodutveckling inom lednings- och sambandssystem. Ditt arbete fokuseras till affärer med myndigheter och du kommer att arbeta i team som vi utformar efter olika projekts behov. Du är en ledare som brinner för att leda nära din personal och som värdesätter relationer i sitt ledarskap. Du är en person som skapar förutsättningar för engagemang och ansvar och som har en förmåga att matcha medarbetares utvecklingsbehov med vår organisationstillväxt. 

I ditt dagliga arbete kommer du dels att vara en viktig ledare i vårt företag och samtidigt en aktiv del av produktion i pågående affärer som berör din enhet. Rollen är tudelad och omfattar, utöver att leda enheten, även konsultuppdrag på del av din arbetstid. Konsultuppdragets natur anpassas efter din kompetens.

Vår ambition är att växa i Stockholm och vi söker därför en person som trivs med att leda verksamhet i förändring och som kan ta ett lokalt ansvar för intressen som sträcker sig utanför konsultenheten exempelvis gemensamma affärer med andra delar av vårt företag, berörande kompetenser och lokala företagsgemensam aktiviteter. Som ledare hos oss förväntas du uppskatta samarbete, respektera kreativa olikheter och ha en passion för att arbeta för att skapa samhällsnytta. 

Vem är du 

Vi tror att du har en högre, teknisk, utbildning från universitet/högskola och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att arbeta i team och har personliga färdigheter som stödjer att kunna leda projekt mot gemensamma mål.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning. Om du har arbetat med myndigheter, inom totalförsvar och har erfarenhet av stabsarbete, gärna inom lednings och sambandstjänst, ser vi det som en klar tillgång.  

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Oavsett om du är en van ledare eller om det här är ett första steg i en chefskarriär så har du en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer. 

  
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag. 

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!