Konsultenhetschef till Combitech i Stockholm

Just nu söker vi en konsultchef för resultatenheten Embedded. Som konsultchef delar du på arbetet som konsult inom ditt område och chef över en grupp konsulter. Combitech vill vi att du i din vardag ska göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF 

Som konsultenhetschef leder du en grupp om cirka 10 konsulter, där några sitter uppdrag hos kund och andra ingår i in-house-projekt. Utöver det kommer din tid att läggas andra uppdrag internt eller externt beroende ditt kompetensområde.

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning, försäljning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.

Uppdragens karaktär och längd variera men innebär antingen att du arbetar i något av våra egna produktutvecklingsprojekt, åtagandeprojekt eller att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras projekt. Typiska uppdrag för konsultchefer är systemutvecklare, arkitekt, projektledare eller interimschef. Du kommer tillhöra vårt kontor i Stockholm. Combitech kommer du att möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole-, eller universitetsnivå och har därutöver hunnit få minst några års erfarenhet av yrkeslivet. Du trivs i ledande roller, alternativt ser du rollen som ledare som ett naturligt nästa steg i din karriär. Du har förutom detta, erfarenhet inom något mjukvarunära område där du vill fortsätta utvecklas i en roll som konsult. Om det är som projektledare, verksamhetsutvecklare eller programmerare spelar mindre roll.

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vidareutveckla en verksamhet tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!

tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber securityoch 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!