Konsultenhetschef till Combitech i Östersund och Växjö

På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu en teknisk kunnig person som vill driva en grupp inom kommunikationslösningar i Östersund och Växjö framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer. Är det dig vi söker?

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Vi söker nu en Konsultenhetschef till vår verksamhet inom Communications support. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer.
 

Inför vår organisationsförändring, då vi delar upp grupperna i olika verksamhetsområden, söker vi nu en ny ledare inom installation och support. Installation handlar om olika kommunikationslösningar exempelvis radiolänk och fiber som ska installeras och vidmakthållas i hela Sverige.

I rollen ansvarar du för att driva din verksamhet, vilket innefattar att leda och fördela arbetet, rekrytera och ta ansvar för personal. I rollen förekommer arbeta ute i fält med installation och underhåll av anläggningar samt att du stöttar din grupp av medarbetare i deras dagliga arbete. Arbetet sker ute i naturen runt om i hela Sverige. Detta innebär att resor är vanligt förekommande i tjänsten. Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för gruppens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till resultatenhetschefen som ingår i affärsområdets ledningsgrupp.
 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla gruppen i nära relation till våra kunder. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är positivt om du har en bakgrund inom teknik, kommunikation, bygg och anläggning. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik och ledarskap. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!