Konsultenhetschef till Combitech i Örnsköldsvik

Enheten Defence Logistics på Combitech befinner sig i en expansiv fas och vi söker därför engagerade personer som vill leda och utveckla vår enhet i Örnsköldsvik och samtidigt vara en aktiv del i våra uppdrag. Om du vill arbeta med spännande uppdrag som stärker Sveriges försvarsförmåga, samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor, kan rollen som konsultenhetschef vara rätt för dig.

VAD VI ERBJUDER

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner.

I vår enhet jobbar vi bland annat med tekniskt systemstöd till Försvarsindustrin, ILS, försvarslogistik och informationslogistik. Våra uppdrag syftar till att skapa tillgängliga, säkra och kostnadseffektiva system under hela dess livslängd, utvecklar logistikförmågan för framtidens försvar, bidrar till ett tryggare och säkrare samhälle genom att skapa säkra försörjningskedjor samt skapar förutsättningar för organisationer att få rätt information, i rätt format, i rätt system, i rätt tid,  för att kunna skapa effekt och beslutsunderlag.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande.
 

VAD ROLLEN INNEBÄR

Enheten består idag av ca. 70 medarbetare med placering från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi söker nu en Konsultenhetschef till Örnsköldsvik.

För att ha en god förståelse för konsulternas vardag och skapa naturliga kontakter med kunder varvas uppgifterna som konsultenhetschef med egna konsultuppdrag. I chefsrollen ingår affärsutveckling, beläggningsplanering, personalansvar, hålla utvecklings- och lönesamtal samt möjlighet till arbete med nyrekrytering. I den här tjänsten ges du ett särskilt uppdrag att ytterligare förstärka vår verksamhet inom ramen för våra affärer i regionen kring Örnsköldsvik tillsammans med oss i teamet och våra affärsutvecklare!

För att skapa goda förutsättningar för dig att komma in i tjänsten kommer du inledningsvis arbeta parallellt med vår biträdande resultatenhetschef samt konsultenhetschefskollega inom ett annat område. Du kommer ingå i resultatenhetens ledningsgrupp vilken ansvarar för enhetens resultat och utveckling.

I konsultrollen varierar uppdragen och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom våra kompetensområden. Arbetsuppgifter kan till exempel vara uppdrag inom ILS, logistikledning, förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst, transporttjänst eller informationslogistik men även som projektledare i uppdrag för försvarsindustrin, verk och myndigheter.

Vi erbjuder dig att få leda och utveckla ett fantastiskt gäng med mycket erfarna konsulter på plats, men också stötta de som reser in, med stort stöd från närmaste chefer och högt i tak. Du får varierande arbetsuppgifter, möjlighet att påverka samt erbjuds utbildningar inom ledarskap och logistik genom vår egen Academy. Det är en fantastiskt rolig och utvecklande tjänst med stora frihetsgrader.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

Du som söker är högskole-/civilingenjör i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet eller annan motsvarande erfarenhet som till exempel officer. Det är meriterande om du har en bakgrund inom ILS, System engineering, försvarslogistik, teknisk tjänst eller närliggande verksamhet eller är reservofficer.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper såväl i konsultrollen som gällande ledarskap och affärsutveckling. Vi söker dig som är ansvarstagande och engagerad med ett intresse för att coacha och utveckla andra. Att vara inlyssnande och se till medarbetarnas olika förutsättningar och förmågor är en naturlig del i ditt ledarskap och du ser vikten i att arbeta proaktivt för att medarbetare ska trivas och må bra. Du skapar delaktighet och engagemang i gruppen och ser nära samarbete med kollegor som en naturlig del i din arbetsvardag.

Då du kommer arbeta nära både medarbetare och kunder lägger vi vikt vid att du har en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du trivs med variation och att arbeta med såväl affärsmässiga- som analytiska arbetsuppgifter.

Erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, tjänsteförsäljning och rekrytering är meriterande. Du behöver ha administrativa färdigheter samt behärska svenska och engelska flytande i både skrift och tal.

Kontaktpersoner:
Resultatenhetschef Defence Logistics, Fredrik Elmforsen, fredrik.elmforsen@combitech.se,  0730-38 25 10

Biträdande resultenhetschef Defence Logistics, Lars Karlsson, lars.karlsson@combitech.com,  0734-372196