Konsultenhetschef till Combitech i Linköping

Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss på Combitech kombinerar du konsult- och ledarrollen.

Din roll som Konsultenhetschef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i egna konsultuppdrag inom ditt kompetensområde så som exempelvis projektledning, verksamhetsutveckling, koordinering, teamlead eller metodutveckling inom MBD/PLM/MBE-området. Du kommer att tillhöra ett företag som bidrar i arbetet med att skapa ett smart och motståndskraftigt samhälle och som hjälper till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet. Våra kunder finns inom flera olika branscher exempelvis inom flyg-, försvarsindustri- och industri.

Detta kombinerar du med en konsultenhetschefsroll där du tillsammans med ledningsteamet ansvarar för att driva konsultverksamheten inom enheten vilket innefattar affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj samt att hålla en nära kontakt med kunder. I rollen ingår personalansvar för en mindre grupp konsulter som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.

Som Konsultenhetschef kommer du att vara Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som du gemensamt med konsulten hittar de rätta utmaningarna. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål. Du utmanas av att effektivisera och förbättra verksamheter och du behöver du ha förmåga att se helheter, strukturera och pedagogiskt förklara samt lyssna, engagera och kommunicera. 

Vi värdesätter erfarenhet av arbete med projektledning, koordinering och teamledarroller. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi söker dig som har intresse för människor och av ledarroller. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!