Konsultenhetschef till Combitech i Linköping

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhället. Är du intresserad av människor såväl som teknik? Är du nyfiken på att få bygga ett team samt utveckla det egna ledarskapet samtidigt som du arbetar inom en konsultroll? Då kan du vara vår nya konsultenhetschef. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

 

Din roll som Konsultenhetschef 

Vi fortsätter att växa inom Combitech i Linköping och söker nu en konsultenhetschef som vill vara med och leda en egen konsultenhet inom vår division Autonomy and Connectivity. Konsultenhetschefsrollen är en roll för dig som vill fortsätta utvecklas inom ett IT-relaterat intresse- och kompetensområde i kombination med en ledarroll där dina medarbetare arbetar i olika roller inom mjukvaruutveckling och digitalisering.  

 

I chefsrollen ingår ett traditionellt personalansvar med fokus på personlig utveckling och du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen arbetar mot gemensamma mål och ansvarar tillsammans för enhetens resultat och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett prestigelöst ledningsteam som värdesätter arbetsglädje, samarbete och balans i livet.  

 

Rollen innebär stor flexibilitet och utifrån dina erfarenheteroch intressenfinns stora möjligheter att engageradig i det som ligger i linje med din passion ochdet somskapar motivation och engagemang för just dig och ditt team. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som vill utvecklas inom ledarskapsområdet och drivs av att skapa engagemang hos andra.  

 

Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole-, eller universitetsnivå och har därutöver hunnit få minst några års erfarenhet av yrkeslivet. Du trivs i ledande roller, alternativt ser du rollen som ledare som ett naturligt nästa steg i din karriär. Du har förutom detta, erfarenhet inom något IT-nära område där du vill fortsätta utvecklas i en roll som konsult. Om det är som projektledare, verksamhetsutvecklare eller programmerare spelar mindre roll. 

 

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd med stor ansvarskänsla. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör! 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!Urvalet sker löpande. 

 

 

Kom och gör skillnad 

Vi trorattmangörett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker,därförgörvidetlättatt kombinera jobbet med vardagen.Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.   

 

För oss handlardetomhållbarhet- vi vill bli branschens mest hållbara företag;och för attvara ett hållbart företag i enhållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dinautvecklingsmöjligheteroch din trygghetlika viktigtsom företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla invåra karriärsidor!