Konsultenhetschef till Combitech i Arboga

På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva en grupp inom kommunikationslösningar i Arboga framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer. Är det dig vi söker?

Din roll som Konsultenhetschef

Vi söker nu två Konsultenhetschefer till vår verksamhet inom Communications i Arboga. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer.

Inför vår organisationsförändring, då vi delar upp grupperna i olika verksamhetsområden, söker vi nu två nya ledare inom installation och support. Installation handlar om olika kommunikationslösningar exempelvis radiolänk och fiber som ska installeras och vidmakthållas i hela Sverige. Supportgruppen arbetar i nära samarbete med kund från urval, inköp, test, validering, uppbyggnad av underhåll och vidmakthållande av kommunikationsutrustning fram till avveckling.


I rollen ansvarar du för att driva din verksamhet, vilket innefattar att leda och fördela arbetet, rekrytera och ta ansvar för personal. Till din hjälp har du ett härligt gäng som tillsammans löser kundens behov.
 

Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för gruppens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till resultatenhetschefen som ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Combitechs kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri och försvar. Resor till kunder i regionen förekommer.


 

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla gruppen i nära relation till våra kunder. 
 

Din utbildningsbakgrund är en examen inom teknik som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, inte nödvändigtvis som chef. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är postivit om du har en bakgrund inom teknik och kommunikation. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.


Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!