Konsultenhetschef – med konsultuppdrag inom systemutveckling/projektledning

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

 

Din roll som Konsultenhetschef 

Affärsområde IT på Combitech växer så det knakar och söker nu flera konsultenhetschefer. Det är en roll för dig som vill fortsätta utvecklas i ditt ledarskap. Större delen av arbetstiden spenderas i ett konsultuppdrag och du är chef på deltid. Du har personalansvar för en grupp bestående av 10–15 konsulter, där några sitter på uppdrag hos kund och andra ingår i inhouse-projekt. 

 

I chefsrollen ingår personalansvar, vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning och utveckling. Rollen är mycket omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid. 

 

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera, det innebär att du ofta arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. Uppdragen spänner över roller inom IT och projektledning där exempel på roller är Systemutvecklare eller Projektledare. Du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping eller Norrköping. 

 

I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar. 

 

 

Vad kan du tillföra? 

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar nya tekniker och nya områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle.  

 

Vi söker dig som har utbildning i och erfarenhet av något av följande områden: IT, systemutveckling, mjukvaruutveckling och/eller projektledning. Erfarenhet av tjänsteförsäljning inom konsultbranschen är meriterande. 

 

Som Konsultenhetschef är du en väldigt viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör! 

 

Låter det intressant? Jag som är kontaktperson för annonsen heter Anders Berndtsson och ansvarar för Affärsområde IT i Östergötland. Hör av dig till mig eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!