Konsultenhetschef inom Säkerhetstest till Combitech

Din roll som Konsultenhetschef
Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Vi har idag nästan 300 konsulter inom cybersäkerhetsområdet och avser att fortsätta expandera inom detta viktiga område. Våra konsulter innehar de certifikat och den kompetens som marknaden förväntar sig av ett branschledande företag. 

Inom Cyber Security-organisationen har vi idag ca 15 medarbetare som arbetar med säkerhetstester. Combitech söker dig som vill vara med och vidareutveckla en konsultenhet inom området Säkerhetstest, tillsammans med ett mycket engagerat och kompetent team.

I din roll som konsultenhetschef har du ansvar för planering och beläggning av dina konsulter. Du har även själv sak-kompetens inom området och kommer lägga del av din tid på egna konsultuppdrag. Du har också ansvar för att dina medarbetare har tillgång till rätt metodik, teknik och kompetensutveckling inom området.

Som konsultenhetschef ingår du i en ledningsgrupp som leds av din närmaste chef som har ansvar för för Cyber Security Review and Evaluation och driver, tillsammans med chefskollegor, hela områdets utveckling. Säkerhetstest är en del av vårt Nordiska erbjudande och som konsultenhetschef är du en drivande del för ett nordiskt samarbete.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har lång erfarenhet av, och djup förståelse för, säkerhetstest/pentest och nu letar efter en mer ledande roll med ett helhetsperspektiv på området. Har du erfarenhet av att arbeta som chef i konsultbranschen är det en merit men inte ett krav.

Vi tror att du har erfarenhet av många typer av IT-miljöer inom olika branscher och segment. Självklart har du kunskap i de verktyg som används inom området och kunskap från ramverk såsom OWASP, OSSTMM, TIBER & NIST

Som konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare och du ska därför leva efter våra värdeord; respekt, samarbete och passion. Då rollen innebär en hel del samarbete internt behöver du ha en kommunikativ förmåga med dina medarbetare, kollegor, andra delar av Combitech och kunder. Du är professionell och har lätt för att skapa en teamkänsla – även om dina medarbetare inte alltid är på samma plats geografiskt.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!