Konsultenhetschef inom produktutveckling till Combitech i Trollhättan

Är du en driven och motiverad person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla medarbetarna inom en konsultenhet hos oss på Combitech? Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsultenhetschef inom produktutveckling

Som konsultenhetschef på Combitech har du en kombinerad roll som konsult och ledare/chef. En stor del av tiden spenderar du som konsult i egna uppdrag mot interna eller externa kunder. Parallellt med konsultuppdrag har du personalansvar för din grupp där storleken på gruppen är ca 10 personer. Dina arbetsuppgifter blir varierande då du får jobba både med teknik och med människor.

I personalansvaret ingår bland annat gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens kundrelationer, utveckling och resultat.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär företrädesvis att du arbetar i projekt eller hos våra kunder med uppdrag i deras organisation. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vem är du?

För att passa för rollen har du industriell erfarenhet inom mekanisk konstruktion och produktutveckling. Du bör ha en bakgrund som konstruktör med gedigen erfarenhet av hela kedjan från att sätta krav, konstruktion och industrialisering. Du behöver kunskap i användning av CAD verktyg, PDM system, GD&T och FMEA och andra verktyg för kvalitetssäkring. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika industrier och branscher.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas, med respekt för deras förutsättningar och förmågor. Vi värdesätter erfarenhet av projektledning, koordinering och teamledarroller.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!