Konsultenhetschef inom IT till Combitech Växjö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsultenhetschef inom IT

Affärsområde IT är inne i en expansiv fas i Växjö och söker nu dig som vill vara med och driva resultatenheten i Växjö framåt. Ambitionen är att växa enheten såväl som att bredda kompetensen.

Som konsultenhetschef leder du en grupp om cirka 10 konsulter, där några sitter på uppdrag hos kund och andra ingår i inhouse-projekt. Utöver det kommer din tid att läggas på andra uppdrag internt eller externt beroende på ditt kompetensområde.

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning, försäljning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.

Uppdragens karaktär och längd variera men innebär antingen att du arbetar i något av våra egna produktutvecklingsprojekt, åtagandeprojekt eller att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom IT där exempel på roller är systemutvecklare, arkitekt eller projektledare. Du kommer tillhöra vårt kontor i Växjö. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vidareutveckla en stabil verksamhet tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle.

Med tanke på våra ambitioner så är ett gediget nätverk inom IT-branschen i Växjö med omnejd ett stort plus.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!