Konsultenhetschef inom IT i Jönköping

Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss kombinerar du konsult- och ledarrollen. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Konsultenhetschef

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla en konsultenhet hos oss på Combitech? Är du en person som brinner både för teknik och för att utveckla dina medarbetare? Då kan du vara just den vi söker!

Som konsultenhetschef leder du en grupp om 10-12 konsulter, där några sitter på uppdrag hos kund och andra ingår i inhouse-projekt. En del av din arbetstid kommer att omsättas i andra uppdrag internt eller externt beroende på ditt kompetensområde.

Möjlighet finns att forma tjänsten efter rätt individ och kompetens. Har du erfarenhet av inbyggda system, programmering eller marknadsorienterad med intresse för affärsutveckling så är det av värde. Kanske har du till och med en kombination av teknik och marknad?

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning, försäljning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.

Uppdragens karaktär och längd variera men innebär antingen att du arbetar i något av våra egna produktutvecklingsprojekt, åtagandeprojekt eller att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom IT där exempel på roller är programmerare inom mjukvara och hårdvara, systemutvecklare, testare, arkitekt eller projektledare. Du kommer tillhöra vårt kontor i Jönköping. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga vidare på vår verksamhet tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle. Med tanke på våra ambitioner så är ett gediget nätverk i Jönköping med omnejd ett stort plus.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Sista ansökningsdagen är den 19 aug. Urval sker löpande under juni och augusti så välkommen med din ansökan redan idag! Vid  frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta resultatenhetschef, Susanne Lieberg.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor