Konsultenhetschef inom Flygsäkerhet till Combitech

Konsultenhetschef Flygsäkerhet (Linköping, Stockholm eller Växjö)

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med god förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare? Besitter du förmågan att rekrytera, utveckla och leda dina medarbetare både personligt och professionellt? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle, Då söker vi dig!

Combitech söker en ny chef till en befintlig konsultenhet som arbetar med systemsäkerhet enligt FMV och LFV metodik, samt med HFI (Human Factors Intergration).

Våra kunder finns idag främst inom försvar och försvarsindustri. Du kommer tillsammans med övriga inom resultatenhetens Safety´s ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av resultatenhetens verksamhet.

Då enheten i dagsläget består av ett tiotal medarbetare (i Linköping, Norrköping, Stockholm och Växjö), ser vi gärna att du kombinerar ditt chefsarbete med uppdrag i lämplig omfattning.

Angående placeringsort är vi flexibla, men en fördel om du finns på någon av de orter där vi har personal. Tjänsteresor ingår, omfattning beror på din bostadsort.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom området, samt gärna tidigare chefs- eller projektledarerfarenhet. Även en merit om du har ett eget kontaktnät, som t ex kan generera nya uppdrag eller ytterligare anställda.

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkäns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!