Konsultenhetschef inom Cyberförsvar och IT-säkerhetsprodukter

Är du en drivande och motiverad chef, som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla medarbetarna inom en konsultenhet hos oss på Combitech? Är du en person som brinner för cyberförsvar och för att utveckla dina medarbetare? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna stötta våra kunder till säkrare lösningar? Då kan detta vara rollen för dig.


DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Affärsområdet Cyber Technology på Combitech söker nu en konsultenhetschef till enheten inom Cyber Defence och Defence Industry som ansvarar för vårt IT-säkerhetsutbud inom försvar och försvarsindustrin, där även signalskyddsutveckling ingår.

Medarbetarna i enheten jobbar med signalskydd, IT-säkerhetsprodukter och IT-säkerhet. Enhetens uppdrag är att stödja våra kunder i deras arbete att utveckla, anskaffa och underhålla signalskydd- och IT-system. Uppdragen spänner sig över systemets hela livscykel, från kravställning, granskning, test, uppföljning och driftsättning till vidmakthållande och support.

Som konsultenhetschef har du en delad roll där du dels arbetar som linjechef för cirka 15 konsulter, samtidigt som du får möjlighet att hålla dig uppdaterad i området genom egna konsultuppdrag hos någon av våra kunder. Som konsultenhetschef ingår du i ledningsgruppen för resultatenheten. Du arbetar tätt tillsammans med övriga konsultenhetschefer i en inkluderande och stöttande kultur. Vi som ledningsgrupp arbetar mot gemensamma mål med syftet att vidareutveckla verksamheten. Vi är prestigelösa och det är tillsammans som ett lag vi når nya framgångar. Rollen innebär stor flexibilitet och utifrån dina erfarenheter, styrkor, egenskaper och intressen, finns stora möjligheter att tillsammans med övriga chefer engagera dig i det som ligger i linje med din passion och det som skapar motivation och engagemang för just dig.

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, informationsspridning samt lönesättning. Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision – rätt konsult till rätt uppdrag. Du är en stor del i utvecklingen av vårt växande område inom cyberförsvar, signalskydd och IT-säkerhet.

VEM ÄR DU?

​Du har i grunden en teknisk utbildning, med flera års arbetslivserfarenhet av signalskydd och/eller IT-säkerhet. Har du dessutom erfarenheter från konsultrollen är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, prestigelös, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper. En viktig förmåga är även att vara kommunikativ då rollen innebär många kontaktytor. Du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten, dina medarbetare och din egen kompetens, framåt. Har du tidigare haft personalansvar eller någon form av ledarroll är detta meriterande.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD 

 På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!