Konsultenhetschef inom Crisis Management till Combitech

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle och är erfaren inom krisberedskap och civilt försvar? I så fall passar du väl in som konsultenhetschef hos oss på Combitech! 

 

 

VAD VI ERBJUDER  

På Combitech satsar vi på våra medarbetare. De utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att ge dig förtroende och frihet att själv utforma ditt arbete och göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner. 

 

 Vi söker nu en konsultenhetschef till en av två konsultenheter inom resultatenheten Crisis Management. Här får du både arbeta som rådgivare i uppdrag som stimulerar, motiverar och entusiasmerar och samtidigt utvecklas som chef och ledare. Du bidrar med energi i ditt team och utvecklar ständigt din kompetens. Vi vill att du ska känna trygghet i din anställning och samtidigt ha balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.    

Combitech har kontor över hela landet och det är viktigare för oss vem du är än var du bor!  

  

VAD ROLLEN INNEBÄR  

Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag inom krisberedskap och civilt försvar och efterfrågan på våra tjänster är stor i hela landet. Flera av landets mest erfarna och kunniga personer inom krisberedskap och civilt försvar är konsulter hos oss och vi jobbar med utmanande uppdrag hos flera av Sveriges viktigaste aktörer.   

  

Som konsultenhetschef har du en delad roll där du på ca 50% av din tid arbetar som linjechef för ett femtontal konsulter tillhörande olika kontor i landet. Vidare arbetar du själv som rådgivare i konsultuppdrag hos våra kunder. Du ingår i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatsenhetschef och en annan konsultenhetschef där vi tillsammans driver verksamheten framåt. Inom Crisis Management är vi totalt ca 25 anställda med ambition att växa ytterligare. I chefsrollen ingår personalansvar, vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll genom att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även vara aktiv i vår affärsutveckling och i anbudsarbete vid upphandlingar. En utmaning i arbetet är att du är chef på distans för flera av dina medarbetare då enheten är geografiskt spridd.   

   

Som rådgivare hos oss har du möjlighet att arbeta med det mesta inom risk- och krishantering, krisberedskap, kontinuitet och civilt försvar. Vi hjälper våra kunder hela vägen från den strategiska nivån till praktiska lösningar. Våra kunder finns inom både den offentliga och den privata sektorn över hela landet och dina medarbetare verkar på flera olika orter. Detta medför att resor förekommer i tjänsten och vi ser helst att du har körkort för personbil.  

  

Tillsammans med dina medarbetare och övriga kollegor får du möjlighet att driva utvecklingen av Sveriges krisberedskap och det civila försvaret. Genom att förbereda våra kunder för allvarliga händelser och kriser bidrar vi till en mer flexibel, anpassningsbar och uthållig verksamhet. Du är en viktig del i utvecklingen av vårt växande område inom krisberedskap och civilt försvar!   

 

  

VAD VI SÖKER  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, engagerad, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du anses vara en god lyssnare och du har en förmåga att få andra att känna sig sedda. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i gruppen. Du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Vi tror att du gillar att jobba med ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten. Det är viktigt för oss att du har en önskan att vidareutveckla både dig själv, våra kunder och dina medarbetare.   

Vi tror att du som söker har stor kunskap om och flerårig erfarenhet inom krishantering, krisberedskap och/eller planering för civilt försvar vid kommun, länsstyrelse, region eller central statlig myndighet. Vi välkomnar även sökande med motsvarande erfarenhet från näringslivet. Du har en akademisk examen och god kunskap om och praktisk erfarenhet av det svenska krisberedskapssystemet. Har du i nuvarande eller tidigare anställningar haft personalansvar eller någon form av ledarroll är detta meriterande liksom tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult.  
 
Du gillar att jobba i team och är samtidigt bekväm med självständigt arbete. Du har lätt att se helheten, är lösningsfokuserad och inspireras av att göra affärer. Du är noggrann, punktlig och levererar alltid med kvalitet inom överenskomna ramar. Att kunna skriva, strukturera och presentera information är mycket viktiga egenskaper. Således kan skriv- och presentationsprov komma att genomföras. 

Då flera av våra kunduppdrag innebär arbete som omfattas av säkerhetsskydd krävs det att du när det behövs genomför och godkänns i säkerhetsprövning med registerkontroll.  

  

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!