Konsultenhetschef inom beräkning och analys till Combitech Trollhättan

Combitechs utvecklingscenter i Trollhättan fortsätter att expandera. Vi utför projekt inom konstruktion, beräkning, tillverkningsteknik och mjukvara för våra kunder runt om i landet. Våra stora kunder finns inom försvar, flyg, fordon, marin och telekom, men vi har även lokala kunder i vårt närområde. Storleken på våra projekt är allt från enstaka ingenjörer till över 50 personer. Totalt är vi 150 ingenjör på vårt moderna kontor på Innovatum i Trollhättan.

Din roll som konsultenhetschef inom beräkning och analys

Rollen som konsultenhetschef på Combitech är en kombination av konsult och chef/ledare. Större delen av tiden spenderar du som konsult i egna uppdrag mot interna eller externa kunder samtidig som du har personalansvar för din grupp, storleken på gruppen är ca 10 personer.

I personalansvaret ingår bland annat gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens kundrelationer, utveckling och resultat.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär företrädesvis att du arbetar i projekt eller hos våra kunder med uppdrag i deras organisation. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet.

På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt som konsult i egna uppdrag och samtidigt tycker det är inspirerande att få leda och coacha dina medarbetare. Din arbetsvecka blir varierande då du får jobba både med teknik och med människor.

Du bör ha industriell erfarenhet inom några av våra kompetensområden inom beräkning och analys; strukturdynamik, hållfasthet, stelkroppsanalys, akustik, strömning, islag och krocksäkerhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika industrier och branscher.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas, med respekt för deras förutsättningar och förmågor. Vi värdesätter erfarenhet av projektledning, koordinering och teamledarroller.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!