Konsultenhetschef - led och utveckla en grupp inom mjukvara

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

 

Din roll som konsultenhetschef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom diit kompetensområde - mjukvara. Exakt  vad det innebär beror  din kompetens, men uppdragen spänner över olika roller inom området såsom utvecklare, testare eller projektledare.

I rollen som konsultenhetschef kombinerar du ditt uppdrag med en ledarroll. Fördelningen brukar vara ungefär 80/20. Rollen innefattar personalansvar för en mindre grupp som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Tillsammans med affärsutveckling arbetar du också med vår strävan efter leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp.

Som Konsultenhetschef är du Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som ni gemensamt hittar de rätta utmaningarna framåt. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet som exempelvis utvecklare, scrummaster, projektledare eller tech-lead. Du som söker är nu redo för nästa steg i din karriär!
 

För att lyckas krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!