Konsultenhetschef - kombinera rollen som teknisk konsult med personalansvar

 Combitech vill vi att du i din vardag ska  göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

Din roll som konsultenhetschef 

Som konsultenhetschef har du en delad roll där du dels själv är ute   konsultuppdrag hos någon av våra kunder, dels arbetar som linjechef för ett tiotal konsulter. Fördelningen brukar vara ca 80/20.

Du kommer, tillsammans med din chef och andra konsultenhetschefer, ansvara  för att föra verksamheten framåt. 

I konsultrollen hjälper du våra kunder i uppdrag inom mjukvaruområdet. Exakt  vad det innebär beror  din kompetens, men vi tror att du har erfarenhet av att  ha jobbat som projektledare, utvecklare eller liknande. 

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens  kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision  rätt konsult till rätt uppdrag 

Vem är du? 

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund med en master eller kandidatexamenoch tidigare erfarenhet av att arbeta inom mjukvaruområdet. Du som söker är nu redo för nästa steg i din karriär! 
  

För att lyckas krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser! 

 
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan  direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!