Konsultenhetschef - ILS-uppdrag och ledarskap

Enheten Logistic Support på Combitech befinner sig i en expansiv fas och vi söker därför en nyfiken person som vill arbeta med ledarskap i kombination med konsultuppdrag inom området Integrated Logistic Support (ILS). Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor så kan rollen som konsultenhetschef vara helt rätt för dig. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Konsultenhetschef

Konsultenhet ILS består idag av över 20 medarbetare med placering från Malmö i söder till Örnsköldsvik i norr. Placeringsort för denna roll är valfritt Combitechkontor i Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av arbete med ILS/RAMS inom flera olika branscher som exempelvis försvar, industri och infrastruktur. Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech. Vi arbetar med allt från flyg och ubåtar till tåg och obemannade fordon.

För att ha en god förståelse för konsulternas vardag och få naturliga kontakter med kunder varvas uppgifterna som konsultenhetschef med egna konsultuppdrag. I chefsrollen ingår personalansvar, hålla utvecklings- och lönesamtal, affärsutveckling, beläggningsplanering samt möjlighet till arbete med nyrekrytering. I den här tjänsten ges du ett särskilt uppdrag i att ytterligare förstärka vår verksamhet främst i din region tillsammans med oss och våra affärsutvecklare. För att skapa goda förutsättningar för dig att komma in i tjänsten kommer du inledningsvis arbeta parallellt med vår konsultenhetschef för ILS-teamet. Du kommer ingå i resultatenhetens ledningsgrupp vilken ansvarar för enhetens resultat och utveckling. Tillsammans blir vi bättre!

I konsultrollen varierar uppdragen och eftersom ILS-området är brett finns stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter kan t ex vara ILS/LSA-management, drift- och underhållsanalyser av komplexa system, designpåverkande ILS, bidra till ökad tillgänglighet, effektivitet och reducerad livscykelkostnad (LCC) hos ett system samt modellering och dimensionering av supportlösningar. Förenklat får du hos oss möjligheten att påverka systemdesignen i ett tidigt skede samt dess supportlösning till syfte att skapa tillgängliga, säkra och kostnadseffektiva system under hela dess livslängd.

Vi erbjuder dig att få leda och utveckla ett fantastiskt gäng konsulter, med stort stöd från närmaste chefer med högt i tak. Det är en fantastiskt rolig och utvecklande tjänst med stora frihetsgrader.

VEM ÄR DU?

Du som söker är högskole-/civilingenjör i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har en bakgrund inom ILS/RAMS (Reliability, Availability, Maintainability & Safety) eller närliggande verksamhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper såväl i konsultrollen som gällande ledarskap och affärsutveckling.

Vi söker dig som är ansvarstagande och engagerad med ett intresse för att coacha och utveckla andra. Att vara inlyssnande och se till medarbetarnas olika förutsättningar och förmågor är en naturlig del i ditt ledarskap och du ser vikten i att arbeta proaktivt för att medarbetare ska trivas och må bra. Du skapar delaktighet och engagemang i gruppen och ser nära samarbete med kollegor som en naturlig del i din arbetsvardag. Erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, tjänsteförsäljning och rekrytering är meriterande.

Då du kommer arbeta nära både medarbetare och kunder lägger vi vikt vid att du har en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du trivs med variation och att arbeta med såväl affärsmässiga- som analytiska arbetsuppgifter. Du behöver ha administrativa färdigheter samt behärska svenska och engelska flytande i både skrift och tal.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Höra av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringssamarbete.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! 

Kontaktpersoner:
Resultatenhetschef Logistic Support: Fredrik Elmforsen, 0730-38 25 10.

Konsultenhetschef ILS: Christian Johansson, 0734-37 17 34