Konsult och chef - din kombination?

Vill du arbeta med uppdrag inom Industrialisering och Supply Chain Management samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss kombinerar du konsult- och ledarrollen. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Konsultenhetschef

Våra kunder i regionen står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder. Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framgång och lönsamhet genom konsultuppdrag inom exempelvis inköp, logistik, kvalitet eller produktionsteknik, i kombination med en ledarroll på Combitech. Större delen av arbetstiden spenderas i konsultuppdrag och på deltid är du chef över en grupp konsulter som företrädesvis har uppdrag hos olika kunder i regionen.  

I personalansvaret ingår bland annat gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens kundrelationer, utveckling och resultat. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng med passion för samverkan, personlig och professionell utveckling och balans mellan arbete och fritid.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär företrädesvis att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vad kan du tillföra?

För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt som konsult i egna uppdrag och samtidigt ha fokus på dina medarbetare. Du bör ha erfarenhet inom något av våra kompetensområden och en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas, med respekt för deras förutsättningar och förmågor. Vi värdesätter erfarenhet av projektledning, koordinering och teamledarroller.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner:

Annika Bylund, +46 73 4189306

Linnea Axelsson Lilja, +46 73 4187359