Konsult med passion för utveckling av kritiska system till Combitech i Linköping

Det är nu det händer! Vi tar här och nu rejäla kliv mot att vara det vi föresatt oss att bli – den ledande aktören inom utveckling av Kritiska System. Om du söker nya möjligheter och utmaningar – då har vi dem!   
 

Din roll som konsult mot kritiska system

Hos oss blir du en del av ett erfaret gäng konsulter med starkt engagemang för systemutveckling i allmänhet och för utveckling av kritiska system i synnerhet. Vi har både bred och djup kunskap inom området och då vi fortsatt ser många spännande möjligheter förstärker vi nu teamet. Om du har ett starkt intresse och driv för detta område har vi möjligheter och utmaningar för dig!

Vi behöver förstärka vår verksamhet med exempelvis:  

  • Mjukvaruutvecklare / Testutvecklare

  • Systemarkitekter / Systemingenjörer 

  • Tekniska projektledare 

Vi utvecklar i alla faser inom systemutveckling, allt från tidiga faser (krav och övergripande design) via detaljdesign och implementation, till verifiering, kravstängning, och även leverans.  Vi har ett gott samarbete emellan och arbetar i en ordnad utvecklingsprocess.
 

Hos oss blir du en del av en värderingsdriven verksamhet där personlig och karriärmässig hållbarhet värderas högt. Vi erbjuder frihet och flexibilitet då vi är övertygade om att en bra balans i kombinationen karriär och privatliv är en nyckel till framgång. 

  

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyfiken på, eller har tidigare erfarenhet av, konsultrollen, som vill utvecklas tillsammans med oss och har ett genuint intresse för utveckling av kritiska system. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen och flera års erfarenhet av utveckling inom inbyggda system. Om du har erfarenhet av alla faser inom systemutveckling är det meriterande. Vi ser gärna att du har utvecklat i exempelvis C/C++/C#/Java. Extra meriterande är om du har kunskap inom Functional Safety (FuSa) från exempelvis fordon, flyg, medtech eller industri.  
 

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga. För att trivas hos oss har du ett driv och vilja att utveckla både dig själv och andra. Du är en problemlösande och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. 

  

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

 
Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

 
Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!