Konsult inom verifiering och validering  till Combitech

Vi hjälper våra kunder att testa, verifiera och validera en mängd olika system och vill nu förstärka vårt team inom mark- och ledningsområdet med en ny konsult.  

Din roll som konsult inom VoV

Som konsult hos oss kommer du delta i projekt som har som mål att hjälpa våra kunder verifiera och validera militära system. Vi hjälper till med hela kedjan av aktiviteter inom verifiering och validering. Du kommer ha möjlighet att arbeta med identifiering, planering men också själva genomförandet och efterföljande arbete med att utvärdera resultat och sammanställa en paketering, ofta sammanställd i en rapport. Din kompetens inom VoV får gärna vara baserad på erfarenheter från ett operativt arbete vilket vi tror ger en viktig förståelse för användarens perspektiv. Vi hoppas du som söker rollen är erfaren men samtidigt intresserad av att utvecklas inom området och vara en aktiv del av vår satsning att forma en större helhet inom VoV på Combitech 

Vi har en lång erfarenhet av VoV-verksamhet kopplat till Försvarsmakten och Försvarets materielverk och ser det som en tillgång om du har förståelse för en eller flera arenor/domäner inom försvarskontexten, gärna mark och ledning.

 

Vem är du?

Vi tror att du har en högre utbildning som ingenjör eller officer med ett antal års arbetslivserfarenhet, gärna med bakgrundsförståelse för systems engineering. 

Du är bekväm med att arbeta i team och har personliga färdigheter som stödjer att kunna planera, leda och följa upp ett VoV-projekt. Du har goda samarbetsegenskaper, är socialt kompetent och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du är en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person som har god initiativförmåga, arbetar självständigt och målfokuserat. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med Försvarets Materielverk, Försvarsmakten. Det är särskilt meriterande om du har kunskap om FMV:s processer generellt och i synnerhet de som rör FMV:s ToE-verksamhet. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.  

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!