Konsult inom underhåll och logistik till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech söker ingenjörer till området ILS (Integrated Logistic Support/Integrerat Logistikstöd) i Stockholm, för spännande och varierande uppdrag inom branscher som försvar, industri och infrastruktur. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan. Vi är med och utvecklar nästa generations produkter och system som bidrar till ett tryggare samhälle, både i Sverige och vår omvärld. Vi bidrar till en hållbar utveckling med hela livscykeln i fokus.

DIN ROLL SOM ILS-KONSULT

I den här rollen får du jobba med teknikutveckling, drift, underhåll och tillgänglighet. Genom olika typer av systematiska analyser kommer du vara med och påverka design, underhållskoncept och resursförsörjning med syfte att ge ökad tillgänglighet, effektivitet och reducerad livscykelkostnad i våra kunders produkter och system. Rollen inkluderar även uppgifter såsom underhållsplanering, reservdelsoptimering, tillförlitlighet och livscykelanalys. För dig som har mer erfarenhet finns möjlighet att arbeta inom områden som strategi och ledning (ILS Management).

Du kommer ingå i ett härligt team med blandad erfarenhetsbakgrund, där kunskapsdelning är en självklar del i vardagen; här ges du möjlighet att diskutera komplexa frågor och problem med erfarna kollegor. Arbetet innebär täta samarbeten med olika discipliner i ditt projekt där du får möjlighet att utveckla dina insikter och bredda din kompetens inom flera områden.

ILS är en internationellt etablerad ledningsstrategi som främst används inom försvarssektorn, men också inom den civila industrin där den brukar benämnas RAMS (Reliability, Availability, Maintainability, Supportability/Safety). I korthet går den ut på att underhåll och drift tas i beaktning redan under systemets utveckling och sen vidare under hela dess livslängd, för att över tid säkerhetsställa en balans mellan kostnad, kvalitet och teknisk funktion hos systemet. Hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar.

Resor i tjänsten kan förekomma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är teknikintresserad och som trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter, ser värdet i en god kommunikation och har en positiv grundsyn. För oss är det en självklarhet att dela kunskap med varandra för att tillsammans lösa kundernas behov samt att ständigt utveckla vår kompetens och bygga vår erfarenhet.

Du som söker är högskole- eller civilingenjör inom något teknikområde, du kan också ha relevant arbetsbakgrund. Har du hunnit arbeta några år, har erfarenhet av branschen och att driva projekt är det klart meriterande. Är du ny inom ILS-området kommer du bli väl introducerad av erfarna kollegor samt delta i utbildningar kring de processer och metoder som används.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!