Konsult inom systemsäkerhet till Combitech i Linköping

Digitalisering skapar alltmer omfattande systemintegrationer där system-av-system och den komplexitet som detta medför ställer helt nya krav på produkter och verksamhet. Vill du dela vår passion och stolthet i att stötta våra partners förmågor att utveckla säkra och hållbara lösningar i denna digitaliseringsomställning? Då kan du vara just den vi söker! Vi erbjuder dig nu möjligheten att ta nästa steg i dina framtida utmaningar!

Din roll som konsult inom systemsäkerhet

Combitech söker nu nya medarbetare inom systemsäkerhet till affärsområde Kritiska System med placering i Linköping. Tillsammans med flertalet kunniga specialister inom området ges du möjlighet att i nära samarbete med våra partners, och i framkant av metod och teknik, utveckla morgondagens säkerhetskritiska system.

Förutom att bidra på både operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt kommer du att få möjlighet att vara en del av vår fokuserade satsning avseende utveckling av kritiska system. Inom denna satsning blir du en del av ett kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser och förmågor. Möjligheterna är många kan omfatta exempelvis systemsäkerhetsarbete i kundprojekt, etablera och lära ut metodik avseende utveckling av kritiska system samt att stötta i samband med skapandet av nya affärer. Detaljerna i rollen anpassas efter dina önskemål och ambitioner.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av och tydlig inriktning mot att arbeta med utveckling av kritiska system som till exempel innefattar systemering, krav, design, och arkitektur för kritiska tillämpningar – gärna med fokus på icke-funktionella egenskaper såsom robusthet, stabilitet och tillförlitlighet. Vi ser att du har kunskap avseende standarder och framför allt deras tillämpning vid utveckling av säkerhetskritiska system, t.ex. ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761, ISO13849 samt erfarenhet av arbete med säkerhetsanalyser, exempelvis MTBF, FMEA, FTA, HARA

Du har ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!