Konsult inom Supply Chain Management till Combitech i Linköping

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll inom Supply Chain Management

Till vårt kontor i Linköping söker vi nu drivna och engagerade konsulter inom Supply Chain Management för uppdrag i regionen. Du kommer att arbeta självständigt eller i team för att hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar. Du får möjlighet att arbeta i en roll med många spännande kontaktytor såväl internt som externt.

Vi arbetar bland annat inom områdena verksamhetsutveckling, sälj- och verksamhetsplanering, industrialisering, produktionsutveckling, flödesoptimeringar samt process- och kvalitetsförbättringar.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller civilekonom med dokumenterad erfarenhet inom Supply Chain Management. Du har ett brinnande intresse för teknik och logistik och du är inte främmande för att ta på dig rollen som huvudplanerare, projektkoordinator- eller projektledare. Du har även en god förståelse och intresse för affärssystem, moderna IT-lösningar och ännu bättre är ifall du har erfarenhet ifrån bland annat Qlik Sense och / eller Power BI.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självständig och ansvarstagande. Du är van att samarbeta för att nå uppsatta mål, har en god analytisk förmåga och är drivande. Vidare är det viktigt att du är utåtriktad och relationsbyggande. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har branscherfarenhet inom tillverkande industri eller försvarsindustrin.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!